13. 10. 2010.

Sofia Coppola pour Louis Vuitton

sofia coppola louis vuitton bags winter 2010

Posle prve kolekcije koju je Sofia Coppola kreirala sa Louis Vuittonom i diskretne presarmantne kampanje koja ju je pratila, evo novog izdanja. Kolekcija za zimu 2010. Ove torbe su zapanjujuce. Vanvremencki chic.

Fotke - right on spot. Naizgled lezerne, nerezirane, a prosvetljene, provetrene, polirane i utegnute do u milimetar. Uvlace u pricu i teraju da gledas sve naslove knjiga, uramljene fotografije, namestaj, biljke... sve. A tek ona crna kosulja sa pola-pola srcima... Jos jednom deluje kao da Sofija Kopola zivi najsladji zivot u citavom univerzumu.







sofia coppola louis vuitton bags winter 2010














via Habitually Chic

.................................................

2 коментара:

  1. divna...savrsen nastavak na onu seriju fotografija: Sofija u Parizu za vreme snimanja M.A... odisu potpuno istom atmosferom. btw Love the bear :)

    ps. since u love oysho as much as i do: usla sam danas u jednu njihovu prodavnicu ovde...i nisam zelela van! Kao mala savrsena scenografija...za njihove savrsene kolekcije... sa gomilom detalja, biljcica u preslatkim saksijicama...svaki sal/majica/snalica na poseban nacin smotan/a i uklopljena sa ostatkom stvari... ma fotkacu i ako ne dozvole! ;)

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails